iHeartRadio Music Awards jelölések & új fellépés
2018 jan. 11 

Sziasztok!

A bejegyzés képe is arra utal, hogy az Imagine Dragons már Thaiföldön jár, ma ugyanis az egzotikus országban folytatódik az Evolve turné, addig is viszont úgy gondoltam, hogy egy rövid bejegyzésben beszámolok nektek egy-két újdonságról, nem szeretem ugyanis a turnés posztokba belekeverni a különálló híreket, mivel a későbbiekben sokkal nehezebb visszakeresni őket. Mint ahogy az a címből is kiderült, három jelölést bezsebelt az Imagine Dragons az iHeartRadio Music Awards nevezetű díjátadón, mondhatni az alternatív rock kategóriákat a srácok uralják, Az év alternatív rock dala jelölések között például két Imagine Dragons dal is található. Nézzük is meg, melyek a banda jelölései:

 icon-angle-double-right Best Duo/Group of the Year – Az év legjobb duója/együttese

icon-angle-right Imagine Dragons
icon-angle-right Maroon 5
icon-angle-right Migos
icon-angle-right Portugal. The Man
icon-angle-right The Chainsmokers

 icon-angle-double-right Alternative Rock Song of the Year – Az év alternatív rock dala

icon-angle-right “Believer” – Imagine Dragons
icon-angle-right “Feel It Still” – Portugal. The Man
icon-angle-right “Thunder” – Imagine Dragons
icon-angle-right “Walk On Water” – Thirty Seconds To Mars
icon-angle-right “Wish I Knew You” – The Revivalists

 icon-angle-double-right Alternative Rock Artist of the Year – Az év alternatív rock előadója

icon-angle-right Cage The Elephant
icon-angle-right Imagine Dragons
icon-angle-right Judah & The Lion
icon-angle-right Kings Of Leon
icon-angle-right Portugal. The Man

Az Imagine Dragons abszolút esélyes bármely kategóriában, remélhetőleg el is látogatnak majd a díjátadóra, mely március 11-én a Forum arénában, Los Angelesben lesz megtartva.
Továbbá van még egy hírem, mégpedig egy fellépés január 26-án a New York’s Radio City Music Hall-ban, felkérték ugyanis a bandát, hogy lépjenek fel egy igen nemes eseményen, ahol a MusiCares Person of the Year díjat idén a Fleetwood Mac nevezetű angol-amerikai rockegyüttes fogja megkapni. A díjat nem véletlenül a The Recording Academy adja át, hiszen ugye ezen szervezethez kapcsolódik a Grammy díjátadó is, melynek hete során számos gála kerül megrendezésre, ilyen a fent említett rendezvény is. Az Imagine Dragons mellett a OneRepublic, Miley Cyrus, Harry Styles és Lorde is fel fog lépni többek között. Bill Clinton amerikai elnök fogja átadni a díjat, mivel a Fleetwood Mac Don’t Stop című szerzeménye volt a kampánydala 1992-ben. Tavaly Tom Petty kapta az elismerést, akinek az I Won’t Back Down című dalát az Imagine Dragons számos alkalommal színpadra vitte turnéjuk során.