Ausztrál turné & the Dans
2017 Sze. 12 

Sziasztok!

Pontosan két hét van hátra az Evolve turné kezdetéig, így éppen ideje volt már annak, hogy másról is kapjunk információkat, nemcsak az észak-amerikai állomásokról. Az Imagine Dragons Ausztráliába is ellátogat majd világturnéjuk során, és erről tudtunk meg egy s mást, amit azonnal meg is tudhattok (elvégre némiképpen ezt tekinthetjük akár minimális infónak az európai dátumokat illetően is).

Ázsiai kiruccanásuk során a srácok a The AU Review-val ültek össze egy rövidke beszélgetés erejéig, és mint kiderült, éppen az ausztrál dátumokat tervezgették.

Áprilisra… vagyis májusra tervezzük.

– nyilatkozta Wayne Sermon, a banda gitárosa.

Reynolds állítása szerint az Imagine Dragons, akik legutóbb 2015-ben jártak a kontinensen, meg akarják csinálni ezt a “végtelen nyár” dolgot (mindenhova akkor mennek, amikor az adott helyszínen éppen nyár van). A Smoke + Mirrors népszerűsítése során Melbourne-be, Sydney-be és Brisbane-be látogattak el.

 

Ebből számunkra tulajdonképpen az derült ki, hogy az európai dátumok vagy késő télen/kora tavasszal, vagy pedig nyáron lesznek, ami bár hosszú idő, szerintem sokkal fantasztikusabb ezen időszakban koncertre menni. Sajnos viszont továbbra is csak találgathatunk, a srácok egyelőre még nem kívánják nyilvánosságra hozni a további helyszíneket.

 

Amíg az Imagine Dragons Ázsiában tartózkodott, a Universal Music lemezkiadó cég szingapúri központján is vendégül látták őket, ahol Dan és Dan (a címben is olvashattátok: “the Dans”, Wayne teljes neve ugyanis Daniel Wayne Sermon) egymással társalog egy rövid videóban. Lássuk, miről is cseverésztek:

 

Wayne: Válassz egy szupererőt.

Dan: Hiperintelligencia.

Wayne: Én az időutazást választanám.

Dan: Viszont ha meghalsz, nem mehetsz vissza. Ha most ledöfnélek, akkor neked annyi lenne.

Wayne: Az intelligenciád téged sem fog megvédeni.

Dan: Olyan intelligens lennék, hogy rájönnék, mit tervezel ellenem.