Joy: “Nem vagyunk tipikus rocksztárok”
2017 Sze. 9 

Sziasztok!

Végre valahára van időm a bejegyzésekre, szóval mint azt észrevehettétek, hozom is őket. Ezúttal egy interjú került sorra, melyet a Joy magazin készített a srácokkal, így a legutóbbi számukban már elolvashattátok ugyan, úgy gondoltam, hogy aki nem tehette meg, ahhoz is jusson el. Egy nagyon kedves leányzó hívta fel a figyelmemet az interjúra, akinek ezúton is köszönöm; nézzetek be hozzá, mert egy fantasztikus weboldalt vezet Lana Del Reyről!

 

Szokták mondani, hogy ami Las Vegasban történik, az ott is marad. Szerencsére az ott megalakult banda kitört onnan, és még interjút is adott nekünk!

Amikor egy a nemzetközi slágerlistákat meghódított banda lép színpadra, akkor nincs az a vihar, ami eltántoríthatná az embereket. Az Imagine Dragons a VOLT fesztiválos fellépésen sem volt ez másképp. Míg a Thunderre mindenki az égbe emelte a kezét, addig a Believer című dal alatt szorosan összeborultak az emberek, a Radioactive pedig szíven találta a közönséget. Színpadra lépésük előtt csíptük el őket egy interjúra.

 

icon-angle-right Néhány hete jelent meg az új lemezetek, az Evolve. Elégedettek vagytok az eredménnyel?

Pont olyan lett, mint amilyennek terveztük. Ez a harmadik nagylemezünk és egyben ez az a munkánk, melyre azt mondhatjuk, hogy megérkeztünk. Ezek a számok tökéletesen leírják azt, hogy kik vagyunk és mit képviselünk. Készültek kifejezetten pozitív dalok, elgondolkodtatóak, ugyanakkor kijelenthetjük, hogy mindegyik alapja valamilyen szinten a fájdalom volt.

icon-angle-right Van személyes kedvencetek az új albumról?

Nyilván mindannyiunknak vannak már aktuális favoritjai, de jobb lesz, ha azt mindenki megtartja magának. (nevetnek) /egyébként Wayne és Platz is nyilatkozott már úgy, hogy a Walking The Wire a kedvencük/

icon-angle-right Az elmúlt években a legnagyobb fesztiválokon léptetek fel, van kedvenc emléketek, amire szívesen gondoltok vissza?

A legemlékezetesebb fellépésünk talán a Lollapaloozan volt, Sao Paulóban – akkor jártunk először Brazíliában. Kiléptünk a színpadra, és ott állt előttünk nyolcvanezer ember. Elképesztő, leírhatatlan élmény volt. Mindenki tombolt, élvezte a bulit és hangosan énekelték velünk a számainkat – ebbe belegondolva a mai napig ráz minket a hideg.

icon-angle-right A rocksztárokkal kapcsolatban van egyfajta sztereotip kép: srácok, akik a zenének és az őrületes buliknak élnek. Öntsünk tiszta vizet a pohárba, nálatok hogy van ez?

Mi nem vagyunk tipikus rockbanda. (nevetnek) Nem feltétlenül vágyunk hatalmas bulikra a színpadon kívül, sem durva afterpartikra, és nem is élünk tipikus rocksztáréletet. Viszont valóban zene a mindenünk, és imádjuk ezt csinálni!

icon-angle-right Hogyan lehet ezt az életmódot összeegyeztetni a családdal, a pihenéssel?

Nem annyira nehéz megtalálni az ideális egyensúlyt esetünkben, mint amennyire ez külső szemmel tűnhet. Ha bármi probléma vagy akár kétség van az életünkben, arra a legjobb gyógyszer a turnézás, zenélés.